Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3072
Title: Desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de bovinos alimentados com lipídeos e ionóforo
Other Titles: Performance, carcass characteristics and meat quality of cattle fed ionophores and lipids
Authors: Gonçalves, Tarcísio de Moraes
Ladeira, Márcio Machado
Ramos, Eduardo Mendes
Chizzotti, Mario Luiz
Keywords: Cla
Gordura protegida
Monensina
Soja
Cla
Protected fat
Monensin
Soybean
Issue Date: 21-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: SANTAROSA, L. de C. Desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de bovinos alimentados com lipídeos e ionóforo. 2011. 100 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2011.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3072
Appears in Collections:Zootecnia - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.