Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3072
Title: | Desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de bovinos alimentados com lipídeos e ionóforo |
Other Titles: | Performance, carcass characteristics and meat quality of cattle fed ionophores and lipids |
Authors: | Gonçalves, Tarcísio de Moraes Ladeira, Márcio Machado Ramos, Eduardo Mendes Chizzotti, Mario Luiz |
Keywords: | Cla Gordura protegida Monensina Soja Cla Protected fat Monensin Soybean |
Issue Date: | 21-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | SANTAROSA, L. de C. Desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de bovinos alimentados com lipídeos e ionóforo. 2011. 100 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2011. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3072 |
Appears in Collections: | Zootecnia - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de bovinos alimentados com lipídeos e ionóforo.pdf | 386,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.