Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3171
Title: | Processamento e qualidade de frutos verdes de café arábica |
Other Titles: | Processing and quality of green arabic coffee cherries |
Authors: | Borém, Flávio Meira Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga Reinato, Carlos Henrique Rodrigues Giomo, Gerson Silva Malta, Marcelo Ribeiro |
Keywords: | Café verde Café imaturo Qualidade Coffee cherries Potassium leaching Unripen coffee |
Issue Date: | 22-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | NOBRE, G. W. Processamento e qualidade de frutos verdes de café arábica. 2009. 85 p. Tese (Doutorado em Agronomia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3171 |
Appears in Collections: | Agronomia/Fitotecnia - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Processamento e qualidade de frutos verdes de café arábica.pdf | 468,87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.