Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3246
Title: | Aspectos fisiológicos e bioquímicos da maturação de sementes de pimentão |
Other Titles: | Physiological and biochemical aspects of the maturation of sweet pepper seeds |
Authors: | Gomes, Luiz Antônio Augusto Guimarães, Renato Mendes Oliveira, João Almir Resende, Luciane Vilela |
Keywords: | Capsicum annuum Hortaliça Maturidade fisiológica Physiological maturity Germination |
Issue Date: | 26-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | ALBUQUERQUE, K. S. Aspectos fisiológicos e bioquímicos da maturação de sementes de pimentão. 2009. 120 p. Tese (Doutorado em Agronomia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3246 |
Appears in Collections: | Agronomia/Fitotecnia - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Aspectos fisiológicos e bioquímicos da maturação de sementes de pimentão.pdf | 783,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.