Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3249
Title: Estádio de maturação e secagem na qualidade fisiológica de sementes de pimentas habanero yellow (Capsicum chinense Jacquin) e malagueta (Capsicum frutescens L.)
Other Titles: Maturation and drying stage in the physiological quality of ´Habanero Yellow´ (Capsicum chinense Jacquin) and ´Malagueta´ (Capsicum frutescens L.) peppers
Authors: Oliveira, João Almir
Von Pinho, Édila Vilela de Resende
Carvalho, Maria Laene Moreira de
Vieira, Antônio Rodrigues
Resende, Luciane Vilela
Keywords: Estádio de maturação
Pimenta
Sementes
Secagem
Pepper
Seeds
Drying
Issue Date: 26-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: QUIEROZ, L. A. F. Estádio de maturação e secagem na qualidade fisiológica de sementes de pimentas habanero yellow (Capsicum chinense Jacquin) e malagueta (Capsicum frutescens L.). 2009. 86 p. Tese (Doutorado em Fitotecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3249
Appears in Collections:Agronomia/Fitotecnia - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.