Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3334
Title: Elaboração de geléia utilizando resíduo do processamento de goiaba (Psidium guajava L.)
Other Titles: Preparation of jelly using waste processing guava (Psidium guajava L.)
Authors: Borges, Soraia Vilela
Ferrua, Fabiana Queiroz
Carneiro, João de Deus Souza
Lima, Renato Ribeiro de
Pinheiro, Ana Carla Marques
Keywords: Geléia
Goiaba - Processamento
Análise sensorial
Goiaba - Caracterização físico-química
Issue Date: 29-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: PEREIRA, P. A. P. Elaboração de geléia utilizando resíduo do processamento de goiaba (Psidium guajava L.). 2009. 107 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3334
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.