Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3335
Title: Maturação da carne de bovinos Red Norte e Nelore
Authors: Ramos, Eduardo Mendes
Bressan, Maria Cristina
Ladeira, Márcio Machado
Gonçalves, Tarcísio de Moraes
Keywords: Carne bovina
Carne - Qualidade
Issue Date: 29-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ANDRADE, P. L. Maturação da carne de bovinos Red Norte e Nelore. 2008. 47 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3335
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISSERTAÇÃO_Maturação da carne de bovinos Red Norte e Nelore.pdf262,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.