Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3401
Title: Influência dos grãos defeituosos na qualidade do café orgânico
Other Titles: Influence of the defect beans on the quality of organic coffee (Coffea arabica L. )
Authors: Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
Morais, Augusto Ramalho de
Borém, Flávio Meira
Keywords: Café - Doenças e pragas
Café - Melhoramento genético
Café - Indústria
Café orgânico - Qualidade
Issue Date: 1-Sep-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: SILVA, V. A. Influência dos grãos defeituosos na qualidade do café (Coffea arabica L.), orgânico. 2005. 120 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2005.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3401
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISSERTAÇÃO_Influência dos grãos defeituosos na qualidade do café orgânico.pdf485,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.