Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3523
Title: | Níveis de energia metabolizável na dieta de cordeiros Santa Inês e sua influência na composição química da carcaça e seus cortes |
Other Titles: | Levels of metabolizable energy in diet of Santa Inês lambs and their effects on the chemical composition of the carcass and cuts |
Authors: | Pérez, Juan Ramón Olalquiaga Bressan, Maria Cristina Paiva, Paulo César de Aguiar Borges, Iran |
Keywords: | Composição química Carcaça Chemical composition Carcass Ovine |
Issue Date: | 4-Sep-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | FRANÇA, P. M. de. Níveis de energia metabolizável na dieta de cordeiros Santa Inês e sua influência na composição química da carcaça e seus cortes. 2006. 89 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2006. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3523 |
Appears in Collections: | Zootecnia - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Níveis de energia metabolizável na dieta de cordeiros Santa Inês e sua influência na composição química da carcaça e seus cortes.pdf | 425,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.