Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3523
Title: Níveis de energia metabolizável na dieta de cordeiros Santa Inês e sua influência na composição química da carcaça e seus cortes
Other Titles: Levels of metabolizable energy in diet of Santa Inês lambs and their effects on the chemical composition of the carcass and cuts
Authors: Pérez, Juan Ramón Olalquiaga
Bressan, Maria Cristina
Paiva, Paulo César de Aguiar
Borges, Iran
Keywords: Composição química
Carcaça
Chemical composition
Carcass
Ovine
Issue Date: 4-Sep-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: FRANÇA, P. M. de. Níveis de energia metabolizável na dieta de cordeiros Santa Inês e sua influência na composição química da carcaça e seus cortes. 2006. 89 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2006.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3523
Appears in Collections:Zootecnia - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.