Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3630
Title: | Uso de complexo enzimático em rações fareladas e peletizadas para frangos de corte |
Other Titles: | Use of enzyme complex in mash and pelleted diets for broiler chickens |
Authors: | Bertechini, Antônio Gilberto Fassani, Édison José Rodrigues, Paulo Borges Filho, José Cleto da Silva |
Keywords: | Frango Ração Complexo enzimático Peletização Morfometria Broiler chickens Enzyme complex Pelletization Morphometry Mash |
Issue Date: | 9-Sep-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | SOUZA, R. M. de. Uso de complexo enzimático em rações fareladas e peletizadas para frangos de corte. 2005. 59 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2005. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3630 |
Appears in Collections: | Zootecnia - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Uso de complexo enzimático em rações fareladas e peletizadas para frangos de corte.pdf | 311,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.