Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3898
Title: Redução dos níveis de proteína e fósforo em rações com fitase para frangos de corte desempenho,digestibilidade e excreção de nutrientes
Other Titles: Reduction of the protein and phosphorus levels in diets with phytase for broilers: performance, digestibility and excretion of nutrients
Authors: Rodrigues, Paulo Borges
Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de
Sousa, Raimundo Vicente de
Fassani, Édison José
Bertechini, Antônio Gilberto
Fialho, Elias Tadeu
Keywords: Frango de corte
Nutrição animal
Fitase
Proteína bruta
Nutrição de monogástrico
Phytase
Monogastric nutrition
Broilers
Issue Date: 23-Sep-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: SILVA, Y. L. da. Redução dos níveis de proteína e fósforo em rações com fitase para frangos de corte desempenho, digestibilidade e excreção de nutrientes. 2004. 210 p. Tese (Doutorado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2004.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3898
Appears in Collections:Zootecnia - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.