Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4010
Title: Isolamento e uso de Lactobacillus buchneri na ensilagem de capim-mombaça e cana-de-açúcar
Other Titles: Isolation and use of Lactobacillus buchneri in the ensiling of Mombaça grass and sugar cane
Authors: José Cardoso Pinto
Schwan, Rosane Freitas
Figueiredo, Henrique César Pereira
Pereira, Odilon Gomes
Morais, Augusto Ramalho de
Keywords: Silagem
Inoculante
Estabilidade aeróbia
Microrganismo
Fermentação
Silage
Innoculant
Aerobic stability
Microrganism
Fermentation
Issue Date: 25-Sep-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ÁVILA, C. L. da S. Isolamento e uso de Lactobacillus buchneri na ensilagem de capim-mombaça e cana-de-açucar. 2007. 175 p. Tese (Doutorado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4010
Appears in Collections:Zootecnia - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.