Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4325
Title: | Níveis de lisina e ractopamina em rações para suínos em terminação |
Other Titles: | Influence of lysine levels and ractopamine in ration for finishing pigs |
Authors: | Rodrigues, Paulo Borges Lima, José Augusto de Freitas Fialho, Elias Tadeu Fontes, Dalton de Oliveira Zangerônimo, Márcio Gilberto |
Keywords: | Suíno - Alimentação e rações Aminoácidos na nutrição animal Nutrição animal Rações - Aminoácidos Alimentos - Aditivos |
Issue Date: | 3-Oct-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | ALMEIDA, E. C. de. Níveis de lisina e ractopamina em rações para suínos em terminação. 2008. 76 p. Tese (Doutorado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4325 |
Appears in Collections: | Zootecnia - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Níveis de lisina e ractopamina em rações para suínos em terminação.pdf | 394,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.