Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4326
Title: Redução dos níveis de proteína bruta, cálcio e fósforo em rações com fitase e aminoácidos para frangos de corte
Other Titles: Reduction of the crude protein, calcium and phosphorus levels in diets with phytase and amino acids for broiler chickens
Authors: Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de
Rodrigues, Paulo Borges
Fassani, Édison José
Pereira, Renata Apocalypse Nogueira
Silva, Yolanda Lopes da
Keywords: Proteínas - Metabolismo
Fitase
Nutriente
Níveis de protína bruta
Características de carcaça
Crude protein levels
Carcass chacteristics
Nutrients balance
Issue Date: 3-Oct-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: GOMIDE, E. M. Redução dos níveis de proteína bruta, cálcio e fósforo em rações com fitase e aminoácidos para frangos de corte. 2010. 118 p. Tese (Doutorado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2010.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4326
Appears in Collections:Zootecnia - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.