Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4326
Title: | Redução dos níveis de proteína bruta, cálcio e fósforo em rações com fitase e aminoácidos para frangos de corte |
Other Titles: | Reduction of the crude protein, calcium and phosphorus levels in diets with phytase and amino acids for broiler chickens |
Authors: | Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de Rodrigues, Paulo Borges Fassani, Édison José Pereira, Renata Apocalypse Nogueira Silva, Yolanda Lopes da |
Keywords: | Proteínas - Metabolismo Fitase Nutriente Níveis de protína bruta Características de carcaça Crude protein levels Carcass chacteristics Nutrients balance |
Issue Date: | 3-Oct-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | GOMIDE, E. M. Redução dos níveis de proteína bruta, cálcio e fósforo em rações com fitase e aminoácidos para frangos de corte. 2010. 118 p. Tese (Doutorado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2010. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4326 |
Appears in Collections: | Zootecnia - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Redução dos níveis de proteína bruta, cálcio e fósforo em rações com fitase e aminoácidos para frangos de corte.pdf | 412,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.