Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4367
Title: | Efeito materno associado à capacidade de cozimento do feijoeiro |
Other Titles: | Maternal effect associated with cooking ability of common bean grains. |
Authors: | Ramalho, Magno Antonio Patto Von Pinho, Édila Vilela de Resende Abreu, Ângela de Fátima Barbosa |
Keywords: | Feijão Melhoramento genético vegetal Common bean Plant breeding |
Issue Date: | 8-Oct-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | PAULA, Silvia Regina Rodrigues. Efeito materno associado a capacidade de cozimento do feijoeiro. 2004. 53 p. Dissertação (Mestrado em Genética e Melhoramento de Plantas)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2004. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4367 |
Appears in Collections: | Genética e Melhoramento de Plantas - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Efeito materno associado à capacidade de cozimento do feijoeiro.pdf | 626,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.