Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1071-1080 de 1249.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
4-Dez-2018Characterization, processing potential and drivers for preference of pepper cultivars in the production of sweet or spicy jelliesAlves, Jéssica Almeida; Curi, Paula Nogueira; Pio, Rafael; Penoni, Edwaldo dos Santos; Pasqual, Moacir; Souza, Vanessa Rios de
-Development of starch-based bioplastics of green plantain banana (Musa paradisiaca L.) modified with heat-moisture treatment (HMT)Viana, Eduardo Bruno Macêdo; Oliveira, Natalia Leite; Ribeiro, Jéssica Souza; Almeida, Matheus Ferreira; Souza, Cassiara Carmelo Eloi; Resende, Jaime Vilela; Santos, Leandro Soares; Veloso, Cristiane Martins
Set-2013Composição química de óleos essenciais condimentares e suas atividades antioxidante e antibacterianaMallet, Aline Cristina Teixeira; Cardoso, Maria das Graças; Andrade, Milene Aparecida; Costa, Lívia Martinez Abreu Soares; Machado, Samísia Maria F; Piccoli, Roberta Hilsdorf
13-Abr-2012Qualidade higiênico-sanitária do leite cru em três mesorregiões de Minas GeraisRezende, Elisa de Souza Junqueira; Pinto, Sandra Maria; Pereira, José Luiz de Andrade Rezende; Labigalini, Isabella
1-Mar-2021Mixed starch/chitosan hydrogels: elastic properties as modelled through simulated annealing algorithm and their ability to strongly reduce yellow sunset (INS 110) releaseSoares, Lucas de Souza; Gomes, Bárbara Teixeira; Milião, Gustavo Leite; Rocha, Roney Alves da; Teixeira, Alvaro Vianna Novaes de Carvalho; Coimbra, Jane Sélia dos Reis; Oliveira, Eduardo Basílio de
Jan-2021Use of strawberry and vanilla natural flavors for sugar reduction: a dynamic sensory study with yogurtOliveira, Ana Alice Andrade; Andrade, Amanda Cristina; Bastos, Sabrina Carvalho; Condino, João Paulo Ferreira; Curzi Júnior, Arlindo; Pinheiro, Ana Carla Marques
Nov-2020Occurrence and enumeration of rope-producing spore forming bacteria in flour and their spoilage potential in different bread formulationsPereira, Ana Paula M.; Stradiotto, Graziele C.; Freire, Luísa; Alvarenga, Verônica O.; Crucello, Aline; Morassi, Letícia L. P.; Silva, Fabiana P.; Sant’Ana, Anderson S.
Out-2021Preservative of essential oil blends: control of Clostridium perfringens type A in mortadellaMartins, Heloísa Helena de Abreu; Simões, Luara Aparecida; Isidoro, Silas Rodrigo; Nascimento, Sabrina de Souza; Alcântara, João Paulo; Ramos, Eduardo Mendes; Piccoli, Roberta Hilsdorf
Ago-2020Biospeckle Laser to monitor the germination of Angico-Vermelho seedsContado, José Luís; Silva, Caroline de Faria; Braga Júnior, Roberto Alves
Jan-2016Temporal dominance of sensations of chocolate bars with different cocoa contents: a multivariate approach to assess TDS profilesRodrigues, Jéssica Ferreira; Condino, João Paulo Ferreira; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton Antônio