Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 861-870 de 1249.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Jun-2022Eco-friendly laccase and cellulase enzymes pretreatment for optimized production of high content lignin-cellulose nanofibrilsDias, Matheus Cordazzo; Belgacem, Mohamed Naceur; Resende, Jaime Vilela de; Martins, Maria Alice; Damásio, Renato Augusto Pereira; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; Ferreira, Saulo Rocha
Ago-2016Physicochemical and sensory quality of several commercial Brazilian chocolate milk beveragesDella Lucia, Flávia; Carmo, Juliana Ribeiro do; Morais, Cecília S. Nunes; Nunes, Cleiton A.; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ferreira, Eric Batista; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Mar-2020Nutritional characterization and technological functional properties of marolo pulp flourSilva, Jéssyca Santos; Damiani, Clarissa; Silva, Thays Lorrayne Lavrinha e; Silva, Edson Pablo da; Cunha, Mariana Crivelari da; Asquieri, Eduardo Ramirez; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2012Avaliação sensorial de iogurte à base de pitaia (Hylocereus undatus), enriquecido com quinoa (Chenopodium quinoa) e sucraloseSantana, Antônio Thiago Matos Carvalho; Bachiega, Patrícia; Morzelle, Maressa Caldeira; Abreu, Luiz Ronaldo de; Souza, Ellén Cristina de
2019Efeito da supressão de pensamentos sobre alimentação no comportamento alimentar: uma revisão de literaturaAndrade, Amanda Cristina; Oliveira, João Paulo Lima de; Machado, Hellen Custódio; Bastos, Sabrina Carvalho
Ago-2020Alterações dos aspectos físicos e bioquímicos durante o amadurecimento de frutos de cultivares de bananeira (Musa spp.)Barros, Hanna Elisia Araújo de; Silva, Lara Maria dos Santos Ferraz e; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Abreu, Danilo José Machado de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Out-2020Prebiotic potential of pulp and kernel cake from Jerivá (Syagrus romanzoffiana) and Macaúba palm fruits (Acrocomia aculeata)Andrade, Amanda Cristina; Marinho, Júlia Fernanda Urbano; Souza, Angélica Cristina de; Tavares, Talita de Sousa; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas; Nunes, Cleiton Antônio; Bastos, Sabrina Carvalho
Fev-2015Use of a polyphasic approach including MALDI-TOF MS for identification of Aspergillus section Flavi strains isolated from food commodities in BrazilSilva, Fernanda Chaves da; Chalfoun, Sara Maria; Batista, Luis Roberto; Santos, Cledir; Lima, Nelson
2015Isolation and identification of toxigenic and non-toxigenic fungi in samples of medicinal plants from the marketPereira, C. G.; Silva, J. R. O.; Batista, L. R.
Mar-2022Adaptation of O157:H7 and non-O157 Escherichia coli strains in orange juice and subsequent resistance to UV-C radiationOteiza, Juan M.; Caturla, Magdevis Y. R.; Prado-Silva, Leonardo do; Câmara, Antonio A.; Barril, Patricia A.; Sant’Ana, Anderson S.; Giannuzzi, Leda; Zaritzky, Noemi