Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/719
Title: Development of new products: functional and low calorie Cerrado mixed fruits jam
Authors: Pinheiro, Ana Carla Marques
Queiroz, Fabiana
Vietoris, Vladimir
Keywords: Frutas do cerrado
Doce
Edulcorantes
Cerrado fruits
Jam
Sweeteners
Issue Date: 2013
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: SOUZA, V. R. de. Development of new products: functional and low calorie Cerrado mixed fruits jam. 2012. 139 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos) - Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2012.
Description: Dissertação apresentada à Universidade Federal de Lavras, como parte das exigências do Programa de Pós Graduação em Ciência dos Alimentos, para obtenção do título de Mestre.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/719
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.