Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 21-30 de 58.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
Mai-2020Application of lipase immobilized on a hydrophobic support for the synthesis of aromatic estersSantos, Marta Maria Oliveira dos; Gama, Rafaela Santos; Tavares, Iasnaia Maria de Carvalho; Santos, Pedro Henrique; Gonçalves, Márcia Soares; Carvalho, Marise Silva de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Oliveira, Julieta Rangel de; Mendes, Adriano Aguiar; Franco, Marcelo
Jul-2021A scientific approach to extraction methods and stability of pigments from Amazonian fruitsMiranda, Pedro Henrique Silva; Santos, Annanda Carvalho dos; Freitas, Bárbara Catarina Bastos de; Martins, Glêndara Aparecida de Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Damiani, Clarissa
Abr-2021Antioxidant capacity of bioactive compounds from undervaluated red mombin seed (Spondias purpurea L.) affected by different drying stagesAbreu, Danilo José Machado de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Asquieri, Eduardo Ramirez; Damiani, Clarissa
2022Economic versus nutritional viability: evaluation of the antioxidant potential of food bars sources of proteins of different production costsMendes, Ana Paula Alves; Bemfeito, Carla Martino; Pereira, Rafaela Corrêa; Cândido, Geraldo de Sousa; Carneiro, João de Deus Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Angelis-Pereira, Michel Cardoso de
2022Investigation of the presence of bioactive, phenolic and mineral compounds in foods analogous to the cheese based on baru almonds for the public veganCarvalho, Ariella Menegucci de; Campidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Rocha, Renata Abadia Reis; Carneiro, João de Deus Souza; Souza, Ellen Cristina de; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Mar-2020Nutritional characterization and technological functional properties of marolo pulp flourSilva, Jéssyca Santos; Damiani, Clarissa; Silva, Thays Lorrayne Lavrinha e; Silva, Edson Pablo da; Cunha, Mariana Crivelari da; Asquieri, Eduardo Ramirez; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Ago-2020Alterações dos aspectos físicos e bioquímicos durante o amadurecimento de frutos de cultivares de bananeira (Musa spp.)Barros, Hanna Elisia Araújo de; Silva, Lara Maria dos Santos Ferraz e; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Abreu, Danilo José Machado de; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Impact of processing and packaging on the quality of murici jelly [Byrsonima crassifolia (L.) rich] during storageCunha, Mariana Crivelari da; Machado, Patrícia da Silva; Araújo, Ana Beatriz Silva; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Jul-2020Effect of processing, storage and type of glass packaging on the quality of jelly produced from a Brazilian Cerrado fruitCunha, Mariana Crivelari da; Silva, Jéssyca Santos; Guimarães, Jéssica Sousa; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Ago-2021Alterações nas características físicas e bioquímicas de frutos de Cordia superba durante a maturaçãoOliveira, Cassia Duarte; Gomes, Bianca Almada Ferreira; Furtado, Maria Luiza Bianchetti; Barbosa, Daiane Pereira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros