Navegando por Assunto Ochratoxin A

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 23  Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
Set-2020Antifungal and antimycotoxigenic effect of the essential oil of Eremanthus erythropappus on three different Aspergillus speciesBrandão, Rafaela Magalhães; Ferreira, Vanuzia Rodrigues Fernandes; Batista, Luís Roberto; Alves, Eduardo; Lira, Nathasha de Azevedo; Bellete, Barbara Sayuri; Scolforo, José Roberto Soares; Cardoso, Maria das Graças
21-Mar-2022Antifungal and antiocratoxigenic potential of Alpinia speciosa and Cymbopogon flexuosus essential oils encapsulated in poly(lactic acid) nanofibers against Aspergillus fungiBrandão, R. M.; Cardoso, M. G.; Oliveira, J. E. de; Barbosa, R. B.; Ferreira, V. R. F.; Campolina, G. A.; Martins, M. A.; Nelson, D. L.; Batista, L. R.
Out-2017Aspergillus carbonarius in syrah grapes grown in three wine-growing regions of BrazilPassamani, F. R. F.; Bastos, S. C.; Freire, L.; Terra, M. F.; Pereira, G. E.; Batista, L. R.
Mar-2019Aspergillus species from brazilian dry beans and their toxigenic potentialSantos-Ciscon, Bárbara Alves dos; Diepeningen, Annevan; Machado, José da Cruz; Dias, Iara Eleutéria; Waalwijk, Cees
25-Set-2013Atividade ocratoxigênica de Aspergillus carbonarius e Asergillus niger na presença de dois isolados bacterianosLopes, Noelly Alves
2014Biocontrole in vitro de fungos toxigênicos utilizando leveduras isoladas do café e cacauSouza, Mariana Lino de
27-Dez-2023Controle de Aspergillus ochraceus por Geotrichum candidum e leveduras autóctones: impacto na qualidade e segurança do queijo minas artesanalSouza , Thalissa Prado de
27-Jul-2012Detection of ochratoxin A in tropical wine and grape juice from BrazilTerra, M. F.; Prado, G.; Pereira, G. E.; Ematné, H. J.; Batista, L. R.
11-Jun-2013Effect of different roasting levels and particle sizes on ochratoxin A concentration in coffee beansOliveira, Gislaine; Silva, Daiani Maria da; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga; Paiva, Leandro Carlos; Prado, Guilherme; Batista, Luís Roberto
Set-2016Effect of fungicides on growth and Ochratoxin A production by Aspergillus carbonarius from brazilian wine grapesTerra, Michelle F.; Lira, Natasha de A.; Passamani, Fabiana R.; Santiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto
28-Ago-2016Effects of temperature and incubation time on growth and ochratoxin A biosynthesis by Aspergillus carbonarius and Aspergillus ochraceus in grain-based mediaSouza, Sirlei Cristina de; Pereira, Vanessa Maria; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Cirillo, Marcelo Angelo; Cunha, Rodrigo Luz da; Cardoso, Maria das Graças; Santiago, Wilder Douglas; Souza, Sara Maria Chalfoun de; Batista, Luís Roberto
23-Abr-2019Hypothenemus hampei: (Coleoptera: Scolytidae): impacto sobre a qualidade dos grãos de caféSilva, Sabrina Alves da
30-Abr-2015Implicações do fungo Aspergillus niger var. niger sobre o crescimento de isolados de Aspergillus da seção Circumdati e produção de Ocratoxina ANasser, Patrícia Prado; Souza, Sara Maria Chalfoun de; Batista, Luís Roberto; Mercer, Juliane Rezende
Jan-2023In vitro and in vivo efficacy of poly(lactic acid) nanofiber packaging containing essential oils from Ocimum basilicum L. and Ocimum gratissimum L. against Aspergillus carbonarius and Aspergillus niger in table grapesBrandão, Rafaela Magalhães; Batista, Luís Roberto; Oliveira, Juliano Elvis de; Barbosa, Richard Bispo; Nelson, David Lee; Cardoso, Maria Graças
30-Abr-2015Incidência de ocratoxina A em diferentes frações do café (Coffea arabica L.): bóia, mistura e varrição após secagem em terreiros de terra, asfalto e cimentoBatista, Luís Roberto; Chalfoun, Sara Maria
2013Incidência de ocratoxina A em vinhos e avaliação da exposição dos consumidoresAbreu, Priscilla Silva de
Mar-2019Influence of temperature and water activity on Ochratoxin A production by Aspergillus strain in coffee south of Minas Gerais/BrazilOliveira, Gislaine; Evangelista, Suzana Reis; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Santiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto
Mai-2015Logistic regression applied to the incidence of Aspergillus producer of mycotoxin in cocoa beans cultivated in the state of Rondônia, BrazilSchabo, Danieli Cristina; Freire, Luísa; Freire, Camila Alvarenga; Passamani, Fabiana Reinis Franca; Cirillo, Marcelo Angelo; Batista, Luís Roberto
14-Dez-2017Níveis de resveratrol, outros compostos fenólicos e ocratoxina A em vinhos tintos de diferentes origensAbreu, Priscilla Silva de
5-Jun-2012Ochratoxigenic fungi associated with green coffee beans (Coffea arabica L.) in conventional and organic cultivation in BrazilRezende, E. F.; Borge, J. G.; Cirillo, M. A.; Prado, G.; Paiva, L. C.; Batista, L. R.