Navegando por Autor Carneiro, João de Deus Souza

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 14 a 33 de 57 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2022Economic versus nutritional viability: evaluation of the antioxidant potential of food bars sources of proteins of different production costsMendes, Ana Paula Alves; Bemfeito, Carla Martino; Pereira, Rafaela Corrêa; Cândido, Geraldo de Sousa; Carneiro, João de Deus Souza; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Angelis-Pereira, Michel Cardoso de
2012Efeito da concentração de gordura nas propriedades físicas, químicas e sensoriais do queijo petit suisse elaborado com retenção de soroSouza, Vanessa Rios de; Carneiro, João de Deus Souza; Pinto, Sandra Maria; Souza, Alisson Borges de; Stephani, Rodrigo
-Efeito de embalagens ativas no escurecimento enzimático de batatas (solanum tuberosum) fatiadas e minimamente processadasJunqueira, Mateus da Silva; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Reis, Roniele Cardoso; Carneiro, João de Deus Souza; Benicio, Ricardo Teixeira; Yokota, Sílvia Rosana Colodeti
16-Fev-2014Effect of the addition of spices on reducing the sodium content and increasing the antioxidant activity of margarineLopes, Cristiane de Oliveira; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Dias, Nayane Aparecida Araujo; Carneiro, João de Deus Souza; Abreu, Wilson César de
Mar-2021Effect of the food matrix on the capacity of flavor enhancers in intensifying salty tasteRocha, Renata Abadia Reis; Rocha, Lenízy Cristina Reis; Ribeiro, Michele Nayara; Ribeiro, Ana Paula Lima; Rocha, Roney Alves da; Carneiro, João de Deus Souza
Mai-2018Effect of whey protein isolate films incorporated with montmorillonite and citric acid on the preservation of fresh-cut applesAzevedo, Viviane Machado; Dias, Marali Vilela; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Fukushima, Katia Lumi; Silva, Eric Keven; Carneiro, João de Deus Souza; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Borges, Soraia Vilela
Mai-2010Elaboração de queijo petit suisse sabor morango de baixo valor calóricoSouza, V. R.; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, A. C. M.; Pinto, S. M.; Carvalho, L. P.; Menezes, C. C.
Dez-2014Elaboration of garlic and salt spice with reduced sodium intakeRodrigues, Jéssica F.; Junqueira, Gabriela; Gonçalves, Carla S.; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques; Nunes, Cleiton A.
18-Ago-2011Estabilidade de doces em massa de banana prataMartins, Glêndara Aparecida de Souza; Ferrua, Fabiana Queiroz; Mesquita, Karina Scatolino; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza
2021Evaluating nutrition quality of packaged foods carrying claims and marketing techniques in Brazil using four nutrient profile modelsPereira, Rafaela Corrêa; Carneiro, João de Deus Souza; Pereira, Michel Cardoso de Angelis
2019Exploring claims and marketing techniques in Brazilian food labelsPerera, Rafaela Corrêa; Angelis-Pereira, Michel Cardoso de; Carneiro, João de Deus Souza
1-Jul-2022Impact of using cocoa bean shell powder as a substitute for wheat flour on some of chocolate cake propertiesSouza, Fabíola Nogueira Soares; Vieira, Suellen Rocha; Campidelli, Marina Leopoldina Lamounier; Rocha, Renata Abadia Reis; Rodrigues, Leonardo Milani Avelar; Santos, Pedro Henrique; Carneiro, João de Deus Souza; Tavares, Iasnaia Maria de Carvalho; Oliveira, Cristiane Patrícia de
2018In vivo effects of prebiotic sugar free Brazilian cerrado fruits jamGonzaga, Driene Gomes; Pereira, Rafaela Corrêa; Silva, Andressa Alvarenga; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Sousa, Raimundo Vicente de; Angelis-Pereira, Michel Cardoso de
2019Influence of gelling agent concentration on the characteristics of functional sugar-free guava preservesPereira, Patrícia Aparecida Pimenta; Souza, Vanessa Rios de; Silva, Andressa Alvarenga; Queiroz, Fabiana; Borges, Soraia Vilela; Pinheiro, Ana Carla Marques; Carneiro, João de Deus Souza
4-Nov-2022Influence of intrinsic and extrinsic factors on the sensory perception and intention to purchase buffalo meat by consumers in Southeast BrazilAndrade, Bruna Fernandes; Paula, Marielle Maria de Oliveira; Carneiro, João de Deus Souza; Fontes, Paulo Rogério; Torres Filho, Robledo de Almeida; Ramos, Eduardo Mendes; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza
24-Mar-2010Influence of packaging and potassium sorbate on the physical, physicochemical and microbiological alterations of guava preservesMenezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Ferrua, Fabiana Queiroz; Vilela, Carolina Pimentel; Carneiro, João de Deus Souza
2017Influence of storage time and packaging on the sensory profile of functional diet guava preserveMesquita, Karina Scatolino; Souza, Vanessa Rios de; Rodrigues, Jéssica Ferreira; Menezes, Camila Carvalho; Borges, Soraia Vilela; Carneiro, João de Deus Souza; Pinheiro, Ana Carla Marques
2010Influência da marca e da embalagem de requeijão cremoso no comportamento dos consumidoresHaddad, Felipe Furtini; Ramos, Fernanda de Melo; Bastos, Rejiane Avelar; Pinto, Sandra Maria; Carneiro, João de Deus Souza
Nov-2011Informação nutricional e influência de atributos sensoriais na aceitação de leites fermentados comerciaisAzevedo, Viviane M.; Pereira, Cristina Guimarães; Santos, Gabriella; Carneiro, João de Deus Souza; Pinto, Sandra Maria; Abreu, Luiz Ronaldo de
Jun-2021Integration of the optimized descriptive profile and temporal dominance of sensations methodologiesCrepalde, Ludmylla Tamara; Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro; Carneiro, João de Deus Souza; Minim, Valéria Paula Rodrigues