Browsing by Author Marques, Tamara Rezende

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
Jul-2018Antibacterial activity and in vivo wound healing potential of phenolic extracts from jaboticaba skinMachado, Gustavo Henrique Andrade; Marques, Tamara Rezende; Carvalho, Thaís Cristina Lima de; Duarte, André Carvalho; Oliveira, Flávia Cíntia de; Gonçalves, Michelle Carlota; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Corrêa, Angelita Duarte
26-Jul-2013Antioxidants and chlorophyll in cassava leaves at three plant agesSimão, Anderson Assaid; Santos, Mírian Aparecida Isidro; Fraguas, Rodrigo Martins; Braga, Mariana Aparecida; Marques, Tamara Rezende; Duarte, Mariene Helena; Santos, Claudia Mendes dos; Freire, Juliana Mesquita; Corrêa, Angelita Duarte
2013Aproveitamento tecnológico de resíduos de acerola: farinhas e barras de cereaisMarques, Tamara Rezende
Aug-2015Cereal bars enriched with antioxidant substances and rich in fiber, prepared with flours of acerola residuesMarques, Tamara Rezende; Corrêa, Angelita Duarte; Alves, Ana Paula de Carvalho; Simão, Anderson Assaid; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ramos, Vinicius de Oliveira
2017Characterization of phenolic compounds, antioxidant and antibacterial potential the extract of acerola bagasse flourMarques, Tamara Rezende; Caetano, Aline Aparecida; Rodrigues, Leonardo Milani Avelar; Simao, Anderson Assaid; Machado, Gustavo Henrique Andrade; Correa, Angelita Duarte
Mar-2014Chemical composition of processed baru (Dipteryx alata Vog.) almonds: lyophilization and roastingFraguas, Rodrigo Martins; Simão, Anderson Assaid; Silva, Renato Leal; Santos, Claudia Mendes dos; Rocha, Denise Alvaranga; Tavares, Tassia Silva; Marques, Tamara Rezende; Duarte, Mariene Helena; Marcussi, Silvana; Abreu, Celeste Maria Patto de
Jul-2013Chemical constituents and technological functional properties of acerola (Malpighia emarginata DC.) waste flourMarques, Tamara Rezende; Corrêa, Angelita Duarte; Lino, Jéssica Boreli dos Reis; Abreu, Celeste Maria Patto de; Simão, Anderson Assaid
2014Development and chemical and sensory characterization of pumpkin seed flour-based cereal barsSilva, Jovane Santana; Marques, Tamara Rezende; Simão, Anderson Assaid; Corrêa, Angelita Duarte; Pinheiro, Ana Carla Marques; Silva, Renato Leal
2016Efeito de diferentes métodos de extração sobre a atividade antioxidante e o perfil de compostos fenólicos da folha de mandiocaSantos, Mírian Aparecida Isidro; Simão, Anderson Assaid; Marques, Tamara Rezende; Sackz, Adelir Aparecida; Corrêa, Angelita Duarte
2017Elaboration and acceptability of restructured hams added with jabuticaba skinAlves, Ana Paula de Carvalho; Marques, Tamara Rezende; Carvalho, Thaís Cristina Lima de; Pinheiro, Ana Carla Marques; Ramos, Eduardo Mendes; Corrêa, Angelita Duarte
Oct-2014Inibição de enzimas digestivas por pellets de lúpulo (Humulus lupulus L.)Marques, Tamara Rezende; Pereira, Luciana; Simão, Anderson; Ramos, Vinicius; Braga, Mariana; Corrêa, Angelita; Santos, Custódio
2018Jabuticaba skin extracts: phenolic compounds and antibacterial activityOliveira, Flávia Cíntia de; Marques, Tamara Rezende; Machado, Gustavo Henrique Andrade; Carvalho, Thaís Cristina Lima de; Caetano, Aline Aparecida; Batista, Luis Roberto; Corrêa, Angelita Duarte
2010Padronização da extração do inibidor proteico de α-amilase de feijão brancoPereira, Luciana Lopes Silva; Pereira, Chrystian Araujo; Santos, Custódio Donizete dos; Sátiro, Lívia Cabral; Marques, Tamara Rezende; Silva, Maria Cristina
Jul-2014Physicochemical properties of jaboticaba skin flour stored at room temperatureAlves, Ana Paula de Carvalho; Corrêa, Angelita Duarte; Lino, Jéssica Boreli dos Reis; Marques, Tamara Rezende
Jan-2010Precipitação do inibidor de α-amilase de feijão branco: avaliação dos métodosPereira, Luciana Lopes Silva; Santos, Custódio Donizete dos; Pereira, Chrystian Araújo; Marques, Tamara Rezende; Sátiro, Lívia Cabral