Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/10902
Title: Composição química de óleos essenciais condimentares e suas atividades antioxidante e antibacteriana
Other Titles: Chemical composition of essential oils and their antioxidant and antibacterial activities
Keywords: Óleos voláteis - Química
Alho
Origanum vulgare
Antioxidantes antibacterianos
Issue Date: Sep-2013
Publisher: Associação Brasileira de Editores Científicos
Citation: MALLET, A. C. T. et al. Composição química de óleos essenciais condimentares e suas atividades antioxidante e antibacteriana. Higiene Alimentar, São Paulo, v. 27, n. 224/225, p.108-112, set./out. 2013.
URI: http://higienealimentar.com.br/edicoes/agricultura-familiar-de-hortalicas-condicoes-sanitarias-114.html
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/10902
Appears in Collections:DCA - Artigos publicados em periódicos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.