Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2252
Title: Estudo do efeito do peso de abate na qualidade da carne de cordeiros da raça Merino Australiano e Ile de France x Merino.
Other Titles: Study of slaughter weight effect in meat quality of Australian Merino breed and Ile de france x Merino lambs.
Authors: Pérez, Juan Ramón Olalquiaga
Bressan, Maria Cristina
Paiva, Paulo César de Aguiar
Teixeira, Júlio César
Keywords: Ovino
Cordeiro
Carne
Qualidade
Peso ao abate
Sheep
Meat
Quality
Slaughter weight
Issue Date: 6-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: MATURANO, A. M. P. Estudo do efeito do peso de abate na qualidade da carne de cordeiros da raça Merino Australiano e Ile de France x Merino. 2003. 94 p. Dissertação (Mestrado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2003.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2252
Appears in Collections:Zootecnia - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.