Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2666
Title: | Qualidade de melancia minimamente processada |
Other Titles: | Quality of fresh-cut watermelon |
Authors: | Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros Lima, Luiz Carlos de Oliveira Guerreiro, Mário César Abreu, Celeste Maria Patto de Gonçalves, Neide Botrel |
Keywords: | Melancia - Processamento Melancia - Armazenamento Armazenamento em atmosfera modificada Watermelon - Processing Watermelon - Storage Storage in modified atmosphere |
Issue Date: | 12-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | XISTO, A. L. R. P. Qualidade de melancia minimamente processada. 2007. 144 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2666 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Qualidade de melancia minimamente processada.pdf | 700,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.