Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2791
Title: Desenvolvimento de novos produtos: pão de forma com polpa de cenoura e de beterraba
Other Titles: New products development: sandwich loaf with carrot and beet pulp
Authors: Pereira, Joelma
Pirozi, Mônica Ribeiro
Rezende, Daniel Carvalho de
Keywords: Beet pulp
Carrot pulp
Sandwich loaf
Beterraba
Cenoura
Pão de forma
Issue Date: 14-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: SANTANA, B. F. Desenvolvimento de novos produtos: pão de forma com polpa de cenoura e de beterraba. 2007. 104 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2791
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.