Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2853
Title: Fermentação espontânea e inoculada com Saccharomyces cerevisiae UFLA CA 1162 da polpa de gabiroba para elaboração de bebida fermentada
Other Titles: Spontaneous and inoculated fermentation with Saccharomyces cerevisiae UFLA CA 1162 in gabiroba pulp for elaboration of fermented beverage
Authors: Schwan, Rosane Freitas
Silva, Cristina Ferreira
Torres, Giovana Augusta
Dias, Disney Ribeiro
Keywords: Guabiroba
Bebidas fermentadas
Saccharomyces cerevisiae
Fermentação
Issue Date: 15-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: DUARTE, W. F. Fermentação espontânea e inoculada com Saccharomyces cerevisiae UFLA CA 1162 da polpa de gabiroba para elaboração de bebida fermentada. 2008. 100 p. Dissertação (Mestrado em Microbiologia Agrícola)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2853
Appears in Collections:Microbiologia Agrícola - Mestrado (Dissertações)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISSERTAÇÃO_Fermentação espontânea e inoculada com Saccharomyces cerevisiae....pdf971,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.