Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2853
Title: | Fermentação espontânea e inoculada com Saccharomyces cerevisiae UFLA CA 1162 da polpa de gabiroba para elaboração de bebida fermentada |
Other Titles: | Spontaneous and inoculated fermentation with Saccharomyces cerevisiae UFLA CA 1162 in gabiroba pulp for elaboration of fermented beverage |
Authors: | Schwan, Rosane Freitas Silva, Cristina Ferreira Torres, Giovana Augusta Dias, Disney Ribeiro |
Keywords: | Guabiroba Bebidas fermentadas Saccharomyces cerevisiae Fermentação |
Issue Date: | 15-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | DUARTE, W. F. Fermentação espontânea e inoculada com Saccharomyces cerevisiae UFLA CA 1162 da polpa de gabiroba para elaboração de bebida fermentada. 2008. 100 p. Dissertação (Mestrado em Microbiologia Agrícola)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2853 |
Appears in Collections: | Microbiologia Agrícola - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Fermentação espontânea e inoculada com Saccharomyces cerevisiae....pdf | 971,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.