Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2882
Title: | Indução de estruturações esféricas ou similares durante a cristalização da água |
Other Titles: | Induction of spherical or similare structures during the water crystallization by chemical process |
Authors: | Ferrua, Fabiana Queiroz Cal-Vidal, José Resende, Jaime Vilela de |
Keywords: | Criopreservação Dano celular Celular damage Criopreservation Congelamento Freezing |
Issue Date: | 18-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | CARVALHO, F. de. Indução de estruturações esféricas ou similares durante a cristalização da água. 2004. 101 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2005. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2882 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Indução de estruturações esféricas ou similares durante a cristalização da água.pdf | 7,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.