Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2987
Title: | Efeito da nucleação secundária sobre a cristalização do doce de leite |
Other Titles: | Effect of the secondary nucleation in the crystallization of "Doce de Leite" |
Authors: | Ferrua, Fabiana Queiroz Magalhães, Fernando Antônio Resplande Silva, Paulo Henrique Fonseca da |
Keywords: | Doce de leite - Cristalização Doce de leite - Lactose Nucleação secundária Secondary nucleation |
Issue Date: | 19-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | PERRONE, I. T. Efeito da nucleação secundária sobre a cristalização do doce de leite. 2006. 49 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2006. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/2987 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Efeito da nucleação secundária sobre a cristalização do doce de leite.pdf | 395,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.