Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3059
Title: | Caracterização físico-química, colesterol e ácidos graxos da carne de jacaré-do-Pantanal (Caiman yacare, Daudin 1802) oriundo de zoocriadouro e habitat natural |
Other Titles: | Physico-chemical characterization, cholesterol and fatty acid of the alligator-swampland meat (Caiman yacare Daudin 1802) originating from of captivity and wild life |
Authors: | Bressan, Maria Cristina Glória, Maria Beatriz de Abreu Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de Sousa, Raimundo Vicente de |
Keywords: | Jacaré pantaneiro Zoocriadouro Ácidos graxos Alligator-swampland Colesterol |
Issue Date: | 20-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | VICENTE NETO, J. Caracterização físico-química, colesterol e ácidos graxos da carne de jacaré-do-pantanal, (Caiman yacare Daudin 1802) oriundo de zoocriadouro e habitat natural. 2005. 122 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2005. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3059 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Caracterização físico-química, colesterol e ácidos graxos da carne de jacaré-do-Pantanal (Caiman yacare, Daudin 1802) oriundo de zoocriadouro e habitat natural.pdf | 685,43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.