Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3066
Title: Características químicas, físico-químicas e sensoriais de bebida fermentada de lichia (Litchi chinensis Sonn)
Other Titles: Chemical, physical-chemical and sensory characteristics of fermented alcoholic beverage from lychee (Litchi chinensis Sonn)
Authors: Lima, Luiz Carlos de Oliveira
Dias, Disney Ribeiro
Schwan, Rosane Freitas
Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
Keywords: Lichia
Bebidas fermentadas
Saccharomyces cerevisiae
Fermentação espontânea
Lychee (Litchi chinensis Sonn)
Fermented beverage
Spontaneous fermentation
Issue Date: 20-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ALVES, J. A. Características químicas, físico-químicas e sensoriais de bebida fermentada de lichia (Litchi chinensis Sonn). 2009. 169 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3066
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.