Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3066
Title: | Características químicas, físico-químicas e sensoriais de bebida fermentada de lichia (Litchi chinensis Sonn) |
Other Titles: | Chemical, physical-chemical and sensory characteristics of fermented alcoholic beverage from lychee (Litchi chinensis Sonn) |
Authors: | Lima, Luiz Carlos de Oliveira Dias, Disney Ribeiro Schwan, Rosane Freitas Alves, José Guilherme Lembi Ferreira |
Keywords: | Lichia Bebidas fermentadas Saccharomyces cerevisiae Fermentação espontânea Lychee (Litchi chinensis Sonn) Fermented beverage Spontaneous fermentation |
Issue Date: | 20-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | ALVES, J. A. Características químicas, físico-químicas e sensoriais de bebida fermentada de lichia (Litchi chinensis Sonn). 2009. 169 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3066 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Características químicas, físico-químicas e sensoriais de bebida fermentada de lichia (Litchi chinensis Sonn).pdf | 969,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.