Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3331
Title: Qualidade da bebida e atividade antioxidante do café in vitro e in vivo
Other Titles: Quality of the beverage and antioxidant activity of the coffee in vivo and in vitro
Authors: Duarte, Stella Maris da Silveira
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
Sousa, Raimundo Vicente de
Barcelos, Maria de Fátima Píccolo
Keywords: Café - Qualidade
Café - Antioxidantes
Issue Date: 29-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ABRAHÃO, S. A. Qualidade da bebida e atividade antioxidante do café in vivo e in vitro. 2007. 82 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3331
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISSERTAÇÃO_Qualidade da bebida e atividade antioxidante do café in vitro e in vivo.pdf433,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.