Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3331
Title: | Qualidade da bebida e atividade antioxidante do café in vitro e in vivo |
Other Titles: | Quality of the beverage and antioxidant activity of the coffee in vivo and in vitro |
Authors: | Duarte, Stella Maris da Silveira Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga Sousa, Raimundo Vicente de Barcelos, Maria de Fátima Píccolo |
Keywords: | Café - Qualidade Café - Antioxidantes |
Issue Date: | 29-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | ABRAHÃO, S. A. Qualidade da bebida e atividade antioxidante do café in vivo e in vitro. 2007. 82 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2007. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3331 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Qualidade da bebida e atividade antioxidante do café in vitro e in vivo.pdf | 433,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.