Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3334
Title: | Elaboração de geléia utilizando resíduo do processamento de goiaba (Psidium guajava L.) |
Other Titles: | Preparation of jelly using waste processing guava (Psidium guajava L.) |
Authors: | Borges, Soraia Vilela Ferrua, Fabiana Queiroz Carneiro, João de Deus Souza Lima, Renato Ribeiro de Pinheiro, Ana Carla Marques |
Keywords: | Geléia Goiaba - Processamento Análise sensorial Goiaba - Caracterização físico-química |
Issue Date: | 29-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | PEREIRA, P. A. P. Elaboração de geléia utilizando resíduo do processamento de goiaba (Psidium guajava L.). 2009. 107 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3334 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Elaboração de geléia utilizando resíduo do processamento de goiaba (Psidium guajava L.).pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.