Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3335
Title: | Maturação da carne de bovinos Red Norte e Nelore |
Authors: | Ramos, Eduardo Mendes Bressan, Maria Cristina Ladeira, Márcio Machado Gonçalves, Tarcísio de Moraes |
Keywords: | Carne bovina Carne - Qualidade |
Issue Date: | 29-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | ANDRADE, P. L. Maturação da carne de bovinos Red Norte e Nelore. 2008. 47 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3335 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Maturação da carne de bovinos Red Norte e Nelore.pdf | 262,32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.