Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3342
Title: Atividade antimicrobiana de óleos essenciais frente à Salmonella enterica Enteritidis inoculada em carne moída bovina
Other Titles: Antimicrobial activity of essential oils against Salmonella enterica Enteritidis inoculated in ground beef
Authors: Cardoso, Maria das Graças
Piccoli, Roberta Hilsdorf
Mendonça, Alexandre Tourino
Keywords: Alimentos - Aditivos
Alimentos - Microbiologia
Bactericidas
Segurança alimentar
Carne bovina
Food microbiology
Food safety
Bactericidal
Issue Date: 29-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: SOARES, R. de A. Atividade antimicrobiana de óleos essenciais frente à Salmonella enterica Enteritidis inoculada em carne moída bovina. 2010. 95 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2010.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3342
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.