Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3346
Title: | Aspectos químico, físico-químico e sensorial de extratos de soja e tofus obtidos dos cultivares de soja convencional e livre de lipoxigenase |
Other Titles: | Technological, physicochemical, biochemical and sensorial studies of soybean extracts and respective tofus obtained from conventional and lipoxygenase-free soybean cultivars |
Authors: | Barcelos, Maria de Fátima Píccolo Cardoso, Maria das Graças Abreu, Luiz Ronaldo de Zito, Roberto Kazuhiko |
Keywords: | Soja Lipoxigenase Tofu Análise sensorial Soybean Lipoxygenase Tofus Sensorial Analysis |
Issue Date: | 29-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | CIABOTTI, S. Aspectos químico, físico-químico e sensorial de extratos de soja e tofus obtidos dos cultivares de soja convencional e livre de lipoxigenase. 2004. 122 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2004. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3346 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Aspectos químico, físico-químico e sensorial de extratos de soja e tofus obtidos dos cultivares de soja convencional e livre de lipoxigenase.pdf | 2,26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.