Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4325
Title: Níveis de lisina e ractopamina em rações para suínos em terminação
Other Titles: Influence of lysine levels and ractopamine in ration for finishing pigs
Authors: Rodrigues, Paulo Borges
Lima, José Augusto de Freitas
Fialho, Elias Tadeu
Fontes, Dalton de Oliveira
Zangerônimo, Márcio Gilberto
Keywords: Suíno - Alimentação e rações
Aminoácidos na nutrição animal
Nutrição animal
Rações - Aminoácidos
Alimentos - Aditivos
Issue Date: 3-Oct-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: ALMEIDA, E. C. de. Níveis de lisina e ractopamina em rações para suínos em terminação. 2008. 76 p. Tese (Doutorado em Zootecnia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2008.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4325
Appears in Collections:Zootecnia - Doutorado (Teses)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TESE_Níveis de lisina e ractopamina em rações para suínos em terminação.pdf394,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.