Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/719
Title: | Development of new products: functional and low calorie Cerrado mixed fruits jam |
Authors: | Pinheiro, Ana Carla Marques Queiroz, Fabiana Vietoris, Vladimir |
Keywords: | Frutas do cerrado Doce Edulcorantes Cerrado fruits Jam Sweeteners |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | SOUZA, V. R. de. Development of new products: functional and low calorie Cerrado mixed fruits jam. 2012. 139 p. Dissertação (Mestrado em Ciência dos Alimentos) - Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2012. |
Description: | Dissertação apresentada à Universidade Federal de Lavras, como parte das exigências do Programa de Pós Graduação em Ciência dos Alimentos, para obtenção do título de Mestre. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/719 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Mestrado (Dissertações) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DISSERTAÇÃO_Development of new products functional and low calorie Cerrado mixed fruits jam.pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.