Browsing by Author Pereira, Joelma

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 15 to 34 of 49 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
30-Apr-2015Efeito do congelamento nas características físicas e químicas do pão de queijoSilva, Rossana Pierangeli Godinho; Pereira, Joelma; Nery, Fernanda Carlota; Vilela, Evódio Ribeiro
30-Apr-2015Efeito do escaldamento nas propriedades tecnológicas e reológicas da massa e do pão de queijoMachado, Antônio Vitor; Pereira, Joelma
Nov-2020Eletromicrografias de varredura de polvilhos doce e azedoBarbosa, Natália Alves; Andrade, Luan Alberto; Pereira, Joelma
30-Apr-2015Estabilidade da pré-mistura de bolo elaborada com 60% de farinha de banana verdeBorges, Antonia de Maria; Pereira, Joelma; Silva Júnior, Antenor; Lucena, Eliseu Marlônio Pereira de; Sales, Júlio Cesar de
2020Experimental techniques for the extraction of taro mucilage with enhanced emulsifier properties using chemical characterizationAndrade, Luan Alberto; Silva, Daniele Aparecida de Oliveira; Nunes, Cleiton Antonio; Pereira, Joelma
Apr-2017Extraction and properties of starches from the non-traditional vegetables Yam and TaroAndrade, Luan Alberto; Barbosa, Natália Alves; Pereira, Joelma
2015Farinha desmucilada de taro utilizada na elaboração de bolosAndrade, Luan Alberto; Nagata, Carina Lumie Pereira; Assumpção, Giovana Maria Pereira; Gonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Pereira, Joelma
3-Oct-2014Harvesting, processing and quality control of oil radish seedsNery, Marcela Carlota; Carvalho, Maria Laene Moreira de; Oliveira, Andréa dos Santos; Pereira, Joelma; Nery, Fernanda Carlota
4-Jan-2009Identificação de Aspergillus spp. toxigênico em arrozGuimarães, Ívina Catarina de Oliveira; Souza, Adriana Régia Marques; Cornélio, Vanda Maria de Oliveira; Pereira, Joelma; Villela, Valéria Andrade
Aug-2017Influence of the addition of microencapsulated Swiss cheese bioaroma on the technical and sensory qualities of cheese breadSilva, Eric Keven; Hijo, Ariel Antonio C. Toledo; Costa, Joyce Maria G. da; Marques, Gerson R.; Pereira, Joelma; Borges, Soraia V.
1-Apr-2013Microstructural and rheological properties of irradiated riceGuimarães, Ívina Catarina de Oliveira; Pereira, Joelma; Cornélio, Vanda Maria de Oliveira; Batista, Luiz Roberto; Ferreira, Eric Batista
Sep-2014Modified starches or stabilizers in preparation of cheese breadAnjos, Letícia Dias dos; Pereira, Joelma; Couto, Elizandra Milagre; Cirillo, Marcelo Angelo
Jul-2020Nutritional Clustering of Cookies Developed with Cocoa Shell, Soy, and Green Banana Flours Using Exploratory MethodsBarros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Tavares, Iasnaia Maria de Carvalho; Oliveira, Ana Lázara Matos de; Araújo, Ana Beatriz Silva; Pereira, Joelma; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Franco, Marcelo
May-2018Nutritive potential of amaranth weed grainsXarvier, João Barcellos; Souza, Douglas Correa de; Souza, Leticia Cavalheiro de; Guerra, Thiago Sampaio; Resende, Luciane Vilela; Pereira, Joelma
2018Obtaining and characterization of freeze-dried whole taro root (Colocasia esculenta), mucilage and residue as functional foodMiamoto, Juliana de Brito Maia; Pereira, Joelma; Bertolucci, Suzan Kelly Vilela
2010Obtenção de extrudados não expandidos (pellets) de milho e de gergelim integral (Sesamum indicum L.)Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Ascheri, José Luis Ramírez; Takeiti, Cristina Yoshie; Borges, Antonia de Maria; Pereira, Joelma; Firmino, Paulo de Tarso
2015Optimization of taro mucilage and fat levels in sliced breadsNagata, Carina Lumie Pereira; Andrade, Luan Alberto; Pereira, Joelma
30-Apr-2015Pepino japonês (Cucumis sativus L.) submetido ao tratamento com fécula de mandiocaReis, Kelen Cristina dos; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Silva, José Daniel; Pereira, Joelma
30-Apr-2015Perfil reológico de textura da massa e do pão de queijoMachado, Antônio Vitor; Pereira, Joelma
Mar-2016Physical and sensory characteristics of pellets elaborated with different levels of corn grits and whey protein concentrateFernandes, Anderson Felicori; Madeira, Raul Antônio Viana; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler; Pereira, Joelma