Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/10856
Title: | Controle microbiológico de alimentos utilizando óleo essencial de Pimpinella anisum (erva-doce) |
Other Titles: | Food microbiological control using essential oil of Pimpinella anisum |
Keywords: | Pimpinella Óleos voláteis - química Condimentos - utilização Alimentos Orgânicos Contaminação de alimentos - prevenção e controle Microbiologia de Alimentos |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Associação Brasileira de Editores Científicos |
Citation: | FREIRE, J. M. et al. Controle microbiológico de alimentos utilizando óleo essencial de Pimpinella anisum (erva-doce). Higiene Alimentar, São Paulo, v. 25, n. 196/197, p. 154-158, maio/jun. 2011. |
URI: | http://higienealimentar.com.br/edicoes/o-conhecimento-sobre-nutricao-e-seguranca-dos-alimentos-pelos-estudantes-95.html http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/10856 |
Appears in Collections: | DCA - Artigos publicados em periódicos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.