Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3034
Title: | Diversidade e frequência de fungos associados a frutos e grãos de café arábica |
Other Titles: | Diversity and frequency of fungi associated to fruits and grains of coffee |
Authors: | Pfenning, Ludwig Heinrich Castro, Hilário Antônio de Chalfoun, Sara Maria Alves, Eduardo Taniwaki, Marta Hiromi |
Keywords: | Aspergillus ochraceus Ocratoxina Qualidade do café Segurança do alimento HACCP Ochratoxin Food safety Coffee quality Fungi Diversity |
Issue Date: | 20-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | PEREIRA, R. T. G. Diversidade e frequência de fungos associados a frutos e grãos de café. 2006. 151 p. Tese (Doutorado em Agronomia)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2006. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3034 |
Appears in Collections: | Agronomia/Fitopatologia - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Diversidade e frequência de fungos associados a frutos e grãos de café arábica.pdf | 662,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.