Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3067
Title: | Determinação dos teores de carbamato de etila e acroleína em aguardentes de cana produzidas em Minas Gerais |
Other Titles: | Determination of ethyl carbamate, acrolein in sugar cane spirits produced in Minas Gerais |
Authors: | Cardoso, Maria das Graças Carvalho, Ruy Batista, Luis Roberto Mutton, Márcia Justino Rossini Dórea, Haroldo Silveira |
Keywords: | Cachaça Aguardente - Carbamatos Aguardente - análise cromatográfica |
Issue Date: | 20-Aug-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | MASSON, J. Determinação dos teores de carbamato de etila e acroleína em aguardentes de cana produzidas em Minas Gerais. 2009. 95 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3067 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Determinação dos teores de carbamato de etila e acroleína em aguardentes de cana produzidas em Minas Gerais.pdf | 895,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.