Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3067
Title: Determinação dos teores de carbamato de etila e acroleína em aguardentes de cana produzidas em Minas Gerais
Other Titles: Determination of ethyl carbamate, acrolein in sugar cane spirits produced in Minas Gerais
Authors: Cardoso, Maria das Graças
Carvalho, Ruy
Batista, Luis Roberto
Mutton, Márcia Justino Rossini
Dórea, Haroldo Silveira
Keywords: Cachaça
Aguardente - Carbamatos
Aguardente - análise cromatográfica
Issue Date: 20-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: MASSON, J. Determinação dos teores de carbamato de etila e acroleína em aguardentes de cana produzidas em Minas Gerais. 2009. 95 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2009.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3067
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.