Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3161
Title: Características químicas, físico-químicas e sensorial de genótipos de grãos de café (Coffea arabica L.)
Other Titles: Chemical, physical-chemical and sensory characteristics of coffee beans (Coffea arabica L) genotypes
Authors: Pimenta, Carlos José
Chalfoun, Sara Maria
Chagas, Sílvio Júlio de Rezende
Pereira, Antônio Alves
Keywords: Café - Qualidade
Café - Variedades
Café - Genótipos
Coffee - Quality
Coffee - Genotyps
Issue Date: 22-Aug-2014
Publisher: UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS
Citation: PEREIRA, M. C. Características químicas, físico-químicas e sensorial de genótipos de grãos de café (Coffea arabica L.). 2008. 101 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, 2008.
URI: http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/3161
Appears in Collections:Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.