Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4562
Title: | Utilização de leitelho no desenvolvimento de bebida láctea simbiótica |
Authors: | Abreu, Luiz Ronaldo de Carneiro, João de Deus Souza Prado, Mônica Elisabeth Torres Piccoli, Roberta Hisldorf Tomé, Pedro Henrique Ferreira |
Keywords: | Leitelho Bebida láctea - Qualidade Bebida láctea - Aproveitamento de subprodutos |
Issue Date: | 31-Oct-2014 |
Publisher: | UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS |
Citation: | TEIXEIRA, S. M. B. Utilização de leitelho no desenvolvimento de bebida láctea simbiótica. 2013. 171 p. Tese (Doutorado em Ciência dos Alimentos)-Universidade Federal de Lavras, Lavras, 2013. |
URI: | http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/4562 |
Appears in Collections: | Ciência dos Alimentos - Doutorado (Teses) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TESE_Utilização de leitelho no desenvolvimento....pdf | 1,57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.