Navegando por Assunto Chlorogenic acid

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 13 de 13
Data do documentoTítuloAutor(es)
2020Anti-inflammatory and antinociceptive activities of decaffeinated coffeeMoreira, Maria Eliza de Castro; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga; Dias, Daniele Ferreira; Silva, Claudinei Alves da; Souza, Thiago Corrêa de; Costa, Éderson D’Martin; Silva, Bárbara Pereira da; Duarte, Stella Maris da Silveira; Giusti-Paiva, Alexandre; Santos, Marcelo Henrique dos
5-Jan-2013Anti-inflammatory effect of aqueous extracts of roasted and green Coffea arabica L.Moreira, Maria Eliza de Castro; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga; Dias, Danielle Ferreira; Gontijo, Vanessa Silva; Vilela, Fabiana Cardoso; Moraes, Gabriel de Oliveira Isac de; Giusti-Paiva, Alexandre; Santos, Marcelo Henrique dos
2013Avaliação do potencial farmacológico de café (Coffea arabica L.) verde e torradoMoreira, Maria Eliza de Castro
15-Set-2021Chemical composition, production of secondary metabolites and antioxidant activity in coffee cultivars susceptible and partially resistant to bacterial halo blightSilva, Joyce Alves Goulart da; Resende, Mário Lúcio Vilela de; Ribeiro, Ingridy Simone; Lima, Adriene Ribeiro; Albuquerque, Luiz Roberto Marques; Monteiro, Ana Cristina Andrade; Pereira, Matheus Henrique Brito; Botelho, Deila Magna dos Santos
2020Chlorogenic acid improves the quality of boar semen processed in PercollRabelo, Stenia Severo; Resende, Carla Oliveira; Pontelo, Thais Preisser; Chaves, Bruna Resende; Pereira, Bárbara Azevedo; Silva, William Eduardo da; Peixoto, Juliano Vogas; Pereira, Luciano José; Zangeronimo, Márcio Gilberto
Jun-2018Chlorogenic acid improves the quality of boar semen subjected to cooled storage at 15°CPereira, B. A.; Chaves, B. R.; Teles, M. C.; Pontelo, T. P.; Oliveira, C. R.; Souza, R. V. de; Gil, J. E. Rodríguez; Zangeronimo, Marcio Gilberto
Mar-2020Coffee growing altitude influences the microbiota, chemical compounds and the quality of fermented coffeesMartins, Pâmela Mynsen Machado; Batista, Nádia Nara; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedrozo; Simão, João Batista Pavesi; Soares, Jenaina Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas
30-Abr-2015Compostos bioativos e atividade antioxidante do café (Coffea arabica L.)Abrahão, Sheila Andrade; Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga; Duarte, Stella Maris da Silveira; Lima, Adriene Ribeiro; Alvarenga, Dalila Junqueira; Ferreira, Eric Batista
19-Mai-2017Compostos fenólicos obtidos da pirólise de resíduos de caféAlmeida, Flávio Vieira Martins de
Ago-2020Development and validation of chromatographic methods to quantify organic compounds in green coffee (Coffea arabica) beansSantiago, Wilder Douglas; Teixeira, Alexandre Rezende; Santiago, Juliana de Andrade; Lopes, Ana Cláudia Alencar; Brandão, Rafaela Magalhães; Caetano, Alex Rodrigues; Cardoso, Maria das Graças; Resende, Mario Lúcio Vilela
23-Abr-2013Effect of decaffeination of green and roasted coffees on the in vivo antioxidant activity and prevention of liver injury in ratsLima, Adriene R.; Pereira, Rosemary G. F. A.; Abrahão, Sheila A.; Zangeronimo, Márcio G.; Paula, Fernanda B. A.; Duarte, Stella M. S.
Out-2018Enhancement of antioxidant properties from green coffee as promising ingredient for food and cosmetic industriesPalmieri, Miguel Gontijo Siqueira; Cruz, Lucas Taffarel; Bertges, Filipe Soares; Húngaro, Humberto Moreira; Batista, Luís Roberto; Silva, Silvio Silvério da; Fonseca, Maria José Vieira; Rodarte, Mirian Pereira; Vilela, Fernanda Maria Pinto; Amaral, Maria da Penha Henriques do
Nov-2021Genomic and transcriptomic inventory of membrane transporters in coffee: exploring molecular mechanisms of metabolite accumulationPinto, Renan T.; Cardoso, Thiago B.; Paiva, Luciano V.; Benedito, Vagner A.