Navegando por Assunto Lactic acid bacteria

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Data do documentoTítuloAutor(es)
Jun-2015Aerobic stability of sugar-cane silage inoculated with tropical strains of lactic acid bacteriaCarvalho, B. F.; Ávila, C. L. S.; Miguel, M. G. C. P.; Pinto, J. C.; Santos, M. C.; Schwan, R. F.
Jun-2020Autochthonous and commercial cultures with functional properties in goat milk supplemented with licuri fruitSouza, Jane Viana de; Oliveira, Anay Priscilla David de; Ferrari, Iris da Silva; Miyasato, Isabela Felipe; Carrijo, Kênia de Fátima; Schwan, Rosane Freitas; Dias, Francesca Silva
8-Abr-2022Avaliação do potencial probiótico e tecnológico de bactérias láticas isoladas de queijo minas artesanal da região da CanastraPereira, Fernanda
Dez-2015Bacaba beverage produced by Umutina Brazilian Amerindians: microbiological and chemical characterizationPuerari, Cláudia; Magalhães-Guedes, Karina Teixeira; Schwan, Rosane Freitas
2014Bebida láctea fermentada formulada com Camellia sinensisRibeiro, Otávio Augusto Silva; Fonseca, Camila Martins; Figueiredo, Silvania Pereira de; Boari, Cleube Andrade; Neumann, Dora; Abreu, Luiz Ronaldo
2023Brazilian table olives: a source of lactic acid bacteria with antimycotoxigenic and antifungal activitySimões, Luara; Fernandes, Natália; Teixeira, José; Abrunhosa, Luís; Dias, Disney Ribeiro
18-Abr-2016Caracterização de silagens de milho produzidas em Minas Gerais e caracterização metabólica e genotípica de bactérias do ácido lático isoladas dessas silagensSantos, Andréia de Oliveira dos
28-Jun-2022Caracterização microbiológica do queijo minas artesanal da canastra como ferramenta para definição da microbiota terroirGuimarães, João Pedro Marinho
2013Características de silagens de cana-de-açúcar aditivadas com cal, propionato e Lactobacillus buchneriCarvalho, Beatriz Ferreira
9-Jan-2011Chemical composition and sensory analysis of cheese whey-based beverages using kefir grains as starter cultureMagalhães, Karina Teixeira; Dias, Disney Ribeiro; Pereira, Gilberto Vinicius de Melo; Oliveira, José Maria; Domingues, Lucília; Teixeira, José António; Silva, João Batista de Almeida e; Schwan, Rosane Freitas
Set-2014Co-culture fermentation of peanut-soy milk for the development of a novel functional beverageSantos, Claudia Cristina Auler do Amaral; Libeck, Bárbara da Silva; Schwan, Rosane Freitas
24-Mai-2019Corn Silages: development of novel inoculant and particle size on rehydrated grainCosta, Daviane Martinele
20-Ago-2024Diversidade da microbiota do ambiente de maturação de queijos minas artesanais do campo das vertentesSilva, Mônica Aparecida da
8-Dez-2015Efeitos de novos inoculantes na fermentação de silagens de milhoAssis, Fábia Giovana do Val de
24-Ago-2011Effect of co-inoculation of Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus fermentum on the quality of the distilled sugar cane beverage cachaçaDuarte, W. F.; Sousa, M. V. F.; Dias, D. R.; Schwan, R. F.
Ago-2013Effect of propionic acid and Lactobacillus plantarum UFLA SIL 1 on the sugarcane silage with and without calcium oxideCarvalho, B. F.; Ávila, C. L. S.; Pinto, J. C.; Schwan, R. F.
Out-2017Effect of symbiotic interaction between a fructooligosaccharide and probiotic on the kinetic fermentation and chemical profile of maize blended rice beveragesFreire, Ana Luiza; Ramos, Cintia Lacerda; Schwan, Rosane Freitas
8-Fev-2021Fermentação de frutos de café com inoculação sequencial de Lactobacillusplantarum e Saccharomyces cerevisiaeRabelo, Mariane Helena Sances
Mar-2017Fermentation profile and identification of lactic acid bacteria and yeasts of rehydrated corn kernel silageCarvalho, B. F.; Ávila, C. L. S.; Bernardes, T. F.; Pereira, M. N.; Santos, C.; Schwan, R. F.
-Fermentative profile and bacterial diversity of corn silages inoculated with new tropical lactic acid bacteriaSantos, Andréia de Oliveira dos; Ávila, Carla Luiza da Silva; Pinto, J.C.; Carvalho, Beatriz Ferreira; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas