Navegando por Autor Alves, José Guilherme Lembi Ferreira

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Data do documentoTítuloAutor(es)
Abr-2019Análise de antocianinas e carotenoides em marapuama (Ptychopetalum olacoides) liofilizadaOliveira, Ana Cristina Freitas de; Hernandez-Torres, Dina Luz; Ngome, Moises Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Mondragón-Bernal, Olga Lucía
Abr-2019Análise físico-química de cervejas artesanais comercializadas em Guaratinguetá-SPOliveira, Ana Cristina Freitas de; Torres, Dina Luz Hernández; Ngome, Moises Tomás; Bernal, Olga Lucía Mondragón; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
2021Biosynthesis of propionic acid using whey and calcium carbonate by mixed culture of Propionibacterium freundenreichii ATCC 6207 and Lactobacillus paracaseiNgome, Moisés Tomás; Meira, Ana Cristina Freitas de Oliveira; Torres, Dina Luz Hernández; Abreu, Luiz Ronaldo de; Mondragón-Bernal, Olga Lucía; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
Abr-2019Cinética de produção de ácidos orgânicos na fermentação de soro lácteo com cultura mista de Propionibacterium freundenreichii subsp ATCC 6207 e Lactobacillus paracaseiNgome, Moisés Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Oliveira, Ana Cristina Freitas de; Bernal, Olga Lucía Mondragón; Piccoli, Roberta Hilsdorf
Abr-2019Fermentação lática de extrato de soja em escala ampliadaMondragón-Bernal, Olga Lucia; Caponi, Alexandra Ribeiro; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
2018Highly efficient production of L(+)-lactic acid using medium with potato, corn steep liquor and calcium carbonate by Lactobacillus rhamnosus ATCC 9595Cunha, Marília Crivelari da; Masotti, Michelle Thiemi; Mondragón-Bernal, Olga Lucía; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
2021Influência de matrizes encapsulantes no comportamento reológico de suspensões de permeado de soro lácteo fermentadoCarvalho, Hugo José Martins; Silva, Eric Keven; Borges, Soraia Vilela; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Costa, Joyce Maria Gomes da
2017Inoculum concentration and inoculation time for propionic acid production from whey using mixed culture of Lactobacillus helveticus and Propionibacterium freudenreichii PS-1Ngome, Moisés Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Domingo, Elisângela de Carmo; Pinto, Sheyla Anália; Bernal, Olga Lucía Mondragón
2018Linalool, citral, eugenol and thymol: control of planktonic and sessile cells of shigella flexneriNgome, Moisés Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Oliveira, Ana Cristina Freitas de; Machado, Patrícia da Silva; Mondragón-Bernal, Olga Lucía; Piccoli, Roberta Hilsdorf
30-Abr-2015Parâmetros cinéticos de linhagens de levedura isoladas de alambiques mineirosStroppa, Cibele Tosin; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Figueiredo, Ana Luíza França de; Castro, Cristina Calabresi
4-Set-2012Physico-chemical and sensorial evaluation of sugarcane spirits produced using distillation residueMenezes, Evandro Galvão Tavares; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Valeriano, Carolina; Guimarães, Isabela Costa
Ago-2017Stability and functionality of synbiotic soy food during shelf-lifeMondragón-Bernal, Olga Lucía; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Teixeira, Mariá Andrade; Ferreira, Maria Fernanda Perina; Maugeri Filho, Francisco
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da casca e polpa de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Rodrigues, Lucas Ferreira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da polpa de gabiroba, polpa de gabiroba e farinha da casca de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Ferreira, Lucas Rodrigues; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
25-Jan-2014The optimization of Aspergillus sp. GM4 tannase production under submerged fermentationMelo, Alessandra Gonçalves de; Pedroso, Rayssa Cristina Faria; Guimarães, Luis Henrique Souza; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Dias, Eustáquio Souza; Resende, Mário Lúcio Vilela de; Cardoso, Patrícia Gomes
28-Dez-2012Use of different extracts of coffee pulp for the production of bioethanolMenezes, Evandro Galvão Tavares; Carmo, Juliana Ribeiro do; Menezes, Aline Galvão Tavares; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pimenta, Carlos José; Queiroz, Fabiana
2021Using Response Surface Methodology to evaluate the effect of pequi flour, and pulp and by-product on sweet bread developmentCunha, Mariana Crivelari da; Cunha, Marília Crivelari da; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Almeida, Letícia Casarine; Pereira, Joelma; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2016Vodka production from potato (Solanum tuberosum L.) using three Saccharomyces cerevisiae isolatesMenezes, Aline Galvão Tavares; Menezes, Evandro Galvão Tavares; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Rodrigues, Lucas Ferreira; Cardoso, Maria das Graças