Browsing by Author Alves, José Guilherme Lembi Ferreira

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
Apr-2019Análise de antocianinas e carotenoides em marapuama (Ptychopetalum olacoides) liofilizadaOliveira, Ana Cristina Freitas de; Hernandez-Torres, Dina Luz; Ngome, Moises Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Mondragón-Bernal, Olga Lucía
Apr-2019Análise físico-química de cervejas artesanais comercializadas em Guaratinguetá-SPOliveira, Ana Cristina Freitas de; Torres, Dina Luz Hernández; Ngome, Moises Tomás; Bernal, Olga Lucía Mondragón; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
Apr-2019Cinética de produção de ácidos orgânicos na fermentação de soro lácteo com cultura mista de Propionibacterium freundenreichii subsp ATCC 6207 e Lactobacillus paracaseiNgome, Moisés Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Oliveira, Ana Cristina Freitas de; Bernal, Olga Lucía Mondragón; Piccoli, Roberta Hilsdorf
Apr-2019Fermentação lática de extrato de soja em escala ampliadaMondragón-Bernal, Olga Lucia; Caponi, Alexandra Ribeiro; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
2018Highly efficient production of L(+)-lactic acid using medium with potato, corn steep liquor and calcium carbonate by Lactobacillus rhamnosus ATCC 9595Cunha, Marília Crivelari da; Masotti, Michelle Thiemi; Mondragón-Bernal, Olga Lucía; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira
2017Inoculum concentration and inoculation time for propionic acid production from whey using mixed culture of Lactobacillus helveticus and Propionibacterium freudenreichii PS-1Ngome, Moisés Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Domingo, Elisângela de Carmo; Pinto, Sheyla Anália; Bernal, Olga Lucía Mondragón
2018Linalool, citral, eugenol and thymol: control of planktonic and sessile cells of shigella flexneriNgome, Moisés Tomás; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Oliveira, Ana Cristina Freitas de; Machado, Patrícia da Silva; Mondragón-Bernal, Olga Lucía; Piccoli, Roberta Hilsdorf
30-Apr-2015Parâmetros cinéticos de linhagens de levedura isoladas de alambiques mineirosStroppa, Cibele Tosin; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Figueiredo, Ana Luíza França de; Castro, Cristina Calabresi
4-Sep-2012Physico-chemical and sensorial evaluation of sugarcane spirits produced using distillation residueMenezes, Evandro Galvão Tavares; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Valeriano, Carolina; Guimarães, Isabela Costa
Aug-2017Stability and functionality of synbiotic soy food during shelf-lifeMondragón-Bernal, Olga Lucía; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Teixeira, Mariá Andrade; Ferreira, Maria Fernanda Perina; Maugeri Filho, Francisco
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da casca e polpa de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Rodrigues, Lucas Ferreira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da polpa de gabiroba, polpa de gabiroba e farinha da casca de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Ferreira, Lucas Rodrigues; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
25-Jan-2014The optimization of Aspergillus sp. GM4 tannase production under submerged fermentationMelo, Alessandra Gonçalves de; Pedroso, Rayssa Cristina Faria; Guimarães, Luis Henrique Souza; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Dias, Eustáquio Souza; Resende, Mário Lúcio Vilela de; Cardoso, Patrícia Gomes
28-Dec-2012Use of different extracts of coffee pulp for the production of bioethanolMenezes, Evandro Galvão Tavares; Carmo, Juliana Ribeiro do; Menezes, Aline Galvão Tavares; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pimenta, Carlos José; Queiroz, Fabiana
2016Vodka production from potato (Solanum tuberosum L.) using three Saccharomyces cerevisiae isolatesMenezes, Aline Galvão Tavares; Menezes, Evandro Galvão Tavares; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Rodrigues, Lucas Ferreira; Cardoso, Maria das Graças