Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/10952
Title: | Influência de diferentes pré-tratamentos sobre a qualidade de banana nanica desidratada |
Other Titles: | Influence of different pretreatments on quality of dried banana nanica |
Keywords: | Musa - Microbiologia Conservação de alimentos - Métodos Ácido cítrico Tecnologia de alimentos - Métodos Análise de alimentos |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Associação Brasileira de Editores Científicos |
Citation: | BORGES, S. V. et al. Influência de diferentes pré-tratamentos sobre a qualidade de banana nanica. Higiene Alimentar, [Botucatu], v. 26, n. 208/209, p. 132-137, maio/jun. 2012. |
URI: | http://higienealimentar.com.br/edicoes/farinhas-e-graos-armazenados-a-defesa-contra-os-insetos-102.html http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/10952 |
Appears in Collections: | DCA - Artigos publicados em periódicos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.