Navegando por Autor Pereira, Joelma

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 29 a 48 de 49 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2018Obtaining and characterization of freeze-dried whole taro root (Colocasia esculenta), mucilage and residue as functional foodMiamoto, Juliana de Brito Maia; Pereira, Joelma; Bertolucci, Suzan Kelly Vilela
2010Obtenção de extrudados não expandidos (pellets) de milho e de gergelim integral (Sesamum indicum L.)Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Ascheri, José Luis Ramírez; Takeiti, Cristina Yoshie; Borges, Antonia de Maria; Pereira, Joelma; Firmino, Paulo de Tarso
2015Optimization of taro mucilage and fat levels in sliced breadsNagata, Carina Lumie Pereira; Andrade, Luan Alberto; Pereira, Joelma
30-Abr-2015Pepino japonês (Cucumis sativus L.) submetido ao tratamento com fécula de mandiocaReis, Kelen Cristina dos; Elias, Heloisa Helena de Siqueira; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Silva, José Daniel; Pereira, Joelma
30-Abr-2015Perfil reológico de textura da massa e do pão de queijoMachado, Antônio Vitor; Pereira, Joelma
Mar-2016Physical and sensory characteristics of pellets elaborated with different levels of corn grits and whey protein concentrateFernandes, Anderson Felicori; Madeira, Raul Antônio Viana; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler; Pereira, Joelma
2023Physical, chemical and sensory implications of pequi (Caryocar brasiliense Camb.) sweet bread made with flour, pulp and fruit by-productCunha, Mariana C. da; Terra, Laila H.; Sousa, Piêtra Campos e; Vilela, Daiana R.; Oliveira, Ana Lázara; Silva, Jéssyca S.; Simão, Sérgio Domingos; Pereira, Joelma; Alves, José Guilherme L. F.; Carvalho, Elisângela Elena N. de; Vilas Boas, Eduardo V. B.
2019Physiological and physicochemical responses of potato to selenium biofortification in tropical soilOliveira, Vanuze Costa de; Faquin, Valdemar; Andrade, Fabrício Ribeiro; Carneiro, João Paulo; Silva Júnior, Ediu Carlos da; Souza, Kamila Rezende Dázio de; Pereira, Joelma; Guilherme, Luiz Roberto Guimarães
2018Preparação, caracterização e análise sensorial de pão integral enriquecido com farinha de subprodutos do mamãoSantos, Cláudia Mendes dos; Rocha, Denise Alvarenga; Madeira, Raul Antônio Viana; Queiroz, Estela de Rezende; Mendonça, Marcelle Mendes; Pereira, Joelma; Abreu, Celeste Maria Patto de
2019Productivity of rhizomes and starch quantification in cultures of different vegetative propagules of arrowrootSouza, Douglas Correa de; Costa, Paula A.; Silva, Luis F. L. e; Guerra, Thiago S.; Resende, Luciane V.; Pereira, Joelma
15-Jul-2022Properties of different varieties of Maranta arundinacea’s starchCunha, Amanda Logato; Andrade, Luan Alberto; Silva, Ana Caroline; Pereira, Joelma
Abr-2017Proximate composition and technological characteristics of dry pasta incorporated with micronized corn pericarpJunqueira, João Renato de Jesus; Lima Junior, Fausto Alves de; Fernandes, Gisele Souza; Paes, Maria Cristina Dias; Pereira, Joelma
18-Jul-2012Qualidade tecnológica de grãos de cultivares de feijão-comum na safra das águasOliveira, Dâmiany Pádua; Vieira, Neiva Maria Batista; Souza, Henrique Cézar; Morais, Augusto Ramalho de; Pereira, Joelma; Andrade, Messias José Bastos de
3-Jun-2013Qualidade tecnológica do arroz branco polido submetido à irradiação gama (Co 60 )Guimarães, Ívina Catarina de Oliveira; Pereira, Joelma; Cornélio, Vanda Maria de Oliveira; Batista, Luís Roberto; Ferreira, Eric Batista
1-Jul-2015Relationship between the chemical components of taro rhizome mucilage and its emulsifying propertyAndrade, Luan Alberto; Nunes, Cleiton Antônio; Pereira, Joelma
2015Technological characterization and classification of wheat lineages cultivated in the cerrado mineiroMadeira, Raul Antônio Viana; Fernandes, Anderson Felicori; Reis, Wagner Pereira; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Pereira, Joelma
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da casca e polpa de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Rodrigues, Lucas Ferreira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2020Tecnologia de fabricação de pães doces elaborados a partir de farinha da polpa de gabiroba, polpa de gabiroba e farinha da casca de pequiCunha, Mariana Crivelari da; Hostalácio, Laila Terra; Souza, Piêtra Campos e; Oliveira, Ana Lázara Matos; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Ferreira, Lucas Rodrigues; Carvalho, Elisângela Elena Nunes de; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Pereira, Joelma; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Mar-2012The effect of Co60 on the physical and physicochemical properties of riceGuimarães, Ívina Catarina de Oliveira; Pereira, Joelma; Cornélio, Vanda Maria de Oliveira; Batista, Luís Roberto; Ferreira, Eric Batista
2021Using Response Surface Methodology to evaluate the effect of pequi flour, and pulp and by-product on sweet bread developmentCunha, Mariana Crivelari da; Cunha, Marília Crivelari da; Lago, Rafael Carvalho do; Melo, Rafaela da Silva; Almeida, Letícia Casarine; Pereira, Joelma; Alves, José Guilherme Lembi Ferreira; Carvalho, Elisângela Elena Nunes; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros