Browsing by Author Rodrigues, Luiz José

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
Dec-2022Application of chemometric techniques in the evaluation of bioactive compounds and antioxidant activity of fruit from Brazilian cerradoGuimarães, Ana Clara Garcia; Gomes, Marcos de Souza; Lima, Lidiany Mendonça Zacaroni; Sales, Priscila Ferreira; Cunha, Mariana Crivelari da; Rodrigues, Luiz José; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Pires, Caroline Roberta Freitas; Santos, Viviane Ferreira dos; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Apr-2015Armazenamento refrigerado de pomelos variedades flame e henderson revestidos com ceraHojo, Ellen Toews Doll; Hojo, Ronaldo Hissayuki; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Rodrigues, Luiz José; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de
Jul-2009Caracterização do desenvolvimento de pequi (Caryocar brasiliense) temporão do Sul de Minas GeraisRodrigues, Luiz José; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Alcântara, Emanuelle Mara de
22-Jun-2013Caracterização física, química e bioquímica do mesocarpo interno de frutos do pequizeiro colhidos em diferentes estádios de desenvolvimentoVilas Boas, Brígida Monteiro; Alves, Alessandra de Paiva; Alves, Juliana Alvarenga; Rodrigues, Luiz José; Alves, Tatielle Custódio; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Apr-2015Caracterização química e bioquímica de goiabas armazenadas sob refrigeração e atmosfera modificadaVila, Mariana Texeira Rodrigues; Lima, Luiz Carlos de Oliveira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Doll Hojo, Ellen Toews; Rodrigues, Luiz José; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de
17-May-2010Characterization of fruits from the savanna: Araça (Psidium guinnensis Sw.) and Marolo (Annona crassiflora Mart.)Damiani, Clarissa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Asquieri, Eduardo Ramirez; Lage, Moacir Evandro; Oliveira, Rodrigo Almeida de; Silva, Flavio Alves da; Pinto, Daniella Moreira; Rodrigues, Luiz José; Silva, Edson Pablo da; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de
16-Sep-2014Desenvolvimento e processamento mínimo de pitaia nativa (Selenicereus setaceus Rizz.) do cerrado brasileiroRodrigues, Luiz José
10-Aug-2010Efeito do tipo de corte e de sanificantes no escurecimento de pequi minimamente processadoRodrigues, Luiz José; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Paula, Nélio Raniele Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Piccoli, Roberta Hilsdorf
30-Apr-2015Efeito do tipo de corte e sanificantes no amaciamento de pequi (Caryocar brasiliense Camb.) minimamente processadoRodrigues, Luiz José; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Vilas Boas, Brígida Monteiro
Jan-2015Growth and maturation of pequi fruit of the Brazilian cerradoRodrigues, Luiz José; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
30-Apr-2015Influência de diferentes temperaturas na manutenção da qualidade de Pequi minimamente processadoDamiani, Clarissa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Pinto, Daniella Moreira; Rodrigues, Luiz José
21-Aug-2014O pequi (Caryocar brasiliense Camb.): ciclo vital e agregação de valor pelo processamento mínimoRodrigues, Luiz José
Nov-2023Phenolic compounds profile and antioxidant activity of purple passion fruit's pulp, peel and seed at different maturation stagesCosta, Carlos Alexandre Rocha da; Machado, Gilson Gustavo Lucinda; Rodrigues, Luiz José; Barros, Hanna Elisia Araújo de; Natarelli, Caio Vinicius Lima; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Dec-2022Physicochemical and chemical modifications of baby pitaya during its developmentRodrigues, Luiz José; Tomás, Maria da Graça; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Costa, Carlos Alexandre Rocha da
3-Nov-2011Qualidade de pequis fatiados e inteiros submetidos ao congelamentoVilas Boas, Brígida Monteiro; Gonçalves, Gilma Auxiliadora Santos; Alves, Juliana Alvarenga; Valério, Juliana Maria; Alves, Tatielle Custódio; Rodrigues, Luiz José; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2021Qualidade microbiológica e sensorial de pitaya do cerrado minimamente processada submetida a diferentes sanificantesRodrigues, Luiz José; Paula, Nélio Ranieli Ferreira de; Pinto, Daniella Moreira; Ferreira, Eric Batista; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
Apr-2009Volatile compounds profile of fresh-cut peki fruit stored under different temperaturesDamiani, Clarissa; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Ferri, Pedro Henrique; Pinto, Daniella Moreira; Rodrigues, Luiz José