Browsing by Author Abreu, Wilson César de

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
16-Mar-2012Atividade antioxidante total da polpa de tomate submetida ao processamento térmico doméstico em diferentes temposAbreu, Wilson César de; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo
2018Avaliação do conhecimento sobre nutrição básica e aplicada ao esporte de universitáriosOliveira, João Paulo Lima de; Guilarducci, Janina de Sales; Abreu, Wilson César de
Jul-2013Características físicas e químicas de tomates secos em conservaAbreu, Wilson César de; Bacelos, Maria de Fátima Piccolo; Lopes, Cristiane de Oliveira; Malfitano, Bruna Furtado; Pereira, Michel Cardoso de Angelis; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
2014Características físicas, químicas e atividade antioxidante "in vitro" de tomate submetido à desidrataçãoAbreu, Wilson César de
18-Sep-2012Características físico-químicas e atividade antioxidante total de pitaias vermelha e brancaAbreu, Wilson César de; Lopes, Cristiane de Oliveira; Pinto, Kelly Moreira; Oliveira, Letícia Almeida; Carvalho, Gustavo Bacelar Moreira de; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo
18-Nov-2009Características físico-químicas e perfil de ácidos graxos de azeites obtidos de diferentes variedades de oliveiras introduzidas no Sul de Minas Gerais – BrasilCardoso, Luiz Gustavo Vieira; Barcelos, Maria de Fátima Piccolo; Oliveira, Adelson Francisco de; Pereira, Juciane de Abreu Ribeiro; Abreu, Wilson César de; Pimentel, Flávio de Araujo; Cardoso, Maria das Graças; Pereira, Michel Cardoso de Angelis
2018Drinking to thirst influences fluid replacement in adolescents judokasHayakawa, Nathália Mayume Moreira; Reis, Raul Canestri Galvino; Oliveira, João Paulo Lima de; Pereira, Juciane de Abreu Ribeiro; Abreu, Wilson César de
30-Apr-2015Efeito de diferentes tipos de fibras sobre frações lipídicas do sangue e fígado de ratos wistarEufrásio, Moacir Robson; Barcelos, Maria de Fátima Piccolo; Sousa, Raimundo Vicente de; Abreu, Wilson César de; Lima, Maria Aparecida Correa; Pereira, Michel Cardoso de Angelis
16-Feb-2014Effect of the addition of spices on reducing the sodium content and increasing the antioxidant activity of margarineLopes, Cristiane de Oliveira; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Dias, Nayane Aparecida Araujo; Carneiro, João de Deus Souza; Abreu, Wilson César de
Jan-2019Effects of sprouted and fermented quinoa (Chenopodium quinoa) on glycemic index of diet and biochemical parameters of blood of Wistar rats fed high carbohydrate dietLopes, Cristiane de Oliveira; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Vieira, Cíntia Nayara de Goes; Abreu, Wilson César de; Ferreira, Eric Batista; Pereira, Rafaela Corrêa; Angelis-Pereira, Michel Cardoso de
10-May-2012Nutritional status, knowledge about nutrition and feeding practices of adolescents enrolled in high schools of the town of Formiga/MGAbreu, Wilson César de; Coelho, Thatiane Martins; Souza, Renata Aparecida de; Guimarães, Lucas Costa
13-May-2011Physical and chemical characteristics and lycopene retention of dried tomatoes subjected to different pre-treatmentsAbreu, Wilson César de; Barcelos, Maria de Fátima Píccolo; Silva, Edson Pablo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
26-Nov-2011Total antioxidant activity of dried tomatoes marketed in BrazilAbreu, Wilson César de; Barcelos, Maria de Fátima Piccolo; Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros; Silva, Edson Pablo da
2016Total antioxidant activity of yacon tubers cultivated in BrazilPereira, Juciane Abreu Ribeiro; Teixeira, Meryene Carvalho; Saczk, Adelir Aparecida; Barcelos, Maria de Fátima Piccolo; Oliveira, Marcelo Firmino de; Abreu, Wilson César de